Programma Franchise+ Event definitief

Volgende week donderdag vindt het 1e Franchise+ Event plaats. Het Event gaat van start met een presentatie van Bart van den Nieuwenhof, CEO van La Place. Vervolgens kunnen de franchisegevers hun keuze maken uit 9 onderwerpen om 3 sessies bij te wonen. 

De onderwerpen in deze sessies zijn onder andere: “Laat je inspireren door instore marketing: muziek, beeld en geur", “Local online advertising: Wat zijn de mogelijkheden en hoe zorgt Sport2000 voor gerichte online zichtbaarheid met 81 vestigingen?” en “Omnichannel: ‘Coming to untouched grounds. We take away the barriers’”. 

De bijeenkomst wordt afgesloten met een borrel op de Franchise+ marktplaats en na afloop krijgen de bezoekers een persoonlijk cadeau en de successpecial van Franchise+ vakblad mee naar huis. 

Franchisegevers kunnen zich hier aanmelden voor het Franchise+ Event. 

Media- en Marketingbedrijf Franchise+ dé aangewezen partner in franchisegroei. Onze missie is om mensen die iets met franchising hebben of willen bij elkaar te brengen. Hiervoor zetten wij diverse online en offline mediakanalen in. Afgestemd op jouw formule.