UWassistent

  Als franchisenemer van UWassistent ga je aan de slag als persoonlijke assistent voor senioren en andere hulpbehoevenden. Je bent verantwoordelijk voor de opbouw en uitbreiding van het klantenbestand in jouw regio. Aan de hand van de klantvraag regel je passende ondersteuning en zorg je voor de juiste match tussen klant en dienstverlener. Je bent het persoonlijk contactpersoon voor klanten en dienstverleners. 

  Franchisenemers moeten zich zoveel mogelijk kunnen richten op persoonlijke dienstverlening. Daarom worden zij breed ondersteund bij het ondernemen vanuit het hoofdkantoor van UWassistent. Veel administratieve taken worden centraal georganiseerd. Er is ondersteuning bij de werving van klanten en dienstverleners en ook op het gebied van promotiemateriaal staat het hoofdkantoor voor de franchisenemer klaar.

  Geeft het je voldoening om ondersteuning te regelen voor senioren en andere hulpbehoevenden? Maakt het idee van een eigen onderneming je enthousiast? Ben je daarnaast gedreven om een succes te maken van je onderneming door een klantenbestand op te bouwen en uit te breiden? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe ondernemende, daadkrachtige en enthousiaste franchisenemer! 

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2013
  Aantal vestigingen
  20
  Waarvan franchise
  20
  Entreegeld
  €2.000
  Franchise fee
  €100- €300 per maand
  Benodigd eigen vermogen
  €2.000