Happy heroes

Het leuke van de crowdfundingmarkt is, dat je regelmatig te maken krijgt met mooie startups in de franchisewereld, die weliswaar nog aan het begin staan van hun stappen in de ondernemerswereld, maar die met hun bedrijf al bewezen hebben succesvol te zijn.

Happy en sociaal

Eén van deze nieuwkomers in de franchisewereld is Happy Tosti. Deze formule combineert sociale betrokkenheid met een commercieel concept. Happy Tosti creëert voor jongeren (met een afstand tot de arbeidsmarkt) banen in een reguliere omgeving. De drijfveer van deze formule is maatschappelijk verantwoord ondernemen op een A-locatie, zonder afhankelijk te zijn van zorggerelateerde subsidies. Een volwaardige baan dus, maar wel met professionele begeleiding van deze jongeren op de achtergrond. Met dit unieke succesvolle concept heeft Happy Tosti al meerdere awards in de wacht weten te slepen.

Happy en trendy

Niks geen saaie stoelen bij de vestigingen van Happy Tosti. Voor wie “gewoon” wil zitten, is er natuurlijk een comfortabele bank of stoel, maar voor de echte wiebelkontjes onder de gasten hangen er schommels, die in ieder mens het “kind-zijn” weer even naar boven halen.

Happy en enthousiast

Happy Tosti is een sociaal lunchrestaurant waar iedereen vrolijk van wordt. In het restaurant worden de lekkerste tosti’s gemaakt, die geserveerd worden door de Happy-heroes met een arbeidsbeperking. Het blije gevoel dat de medewerkers van Happy Tosti uitstralen, doordat ze een gewaardeerde en uitdagende baan hebben, kan de gasten niet ontgaan. Happy Tosti vindt het vooral belangrijk dat het vrolijke gevoel wordt benadrukt terwijl de gasten genieten van een overheerlijke tosti. Het product ‘Happy Tosti’ heeft altijd 2 elementen: ingrediënten en beleving. Zoveel mogelijk mensen een simpel maar fantastisch product laten proeven. Het restaurant serveert niet alleen tosti’s in de meest creatieve vormen maar ook yoghurts, soepen, salade, verschillende verse sappen en huisgemaakt limonades.

Happy heroes

Bij een gedeelte van de Happy Heroes wordt de arbeidsbeperking veroorzaakt door een verstandelijke of psychisch georiënteerde uitdaging. Geen enkele arbeidsbeperking is hetzelfde. Bij iedereen ligt zijn of haar kracht ergens anders, mits deze persoon op de juiste plek in een leuk team kan werken. Door de Happy heroes op een verantwoorde plek te zetten, structuur te geven en de mogelijkheid te bieden te leren op de werkvloer, halen we de beste resultaten in hen naar boven. Doen wat ze leuk vinden en doen waar ze goed in zijn is positief voor hun zelfvertrouwen en hun persoonlijke ontwikkeling. Deze belangrijke boodschap streven de ondernemers van Happy Tosti na en geven zij mee aan hun Happy heroes.

Happy crowdfunding

Voor een crowdfundingplatform is een formule als Happy Tosti een leuke formule om te crowdfunden. En niet in de minste plaats omdat er hele goede zekerheden worden afgegeven. Everybody happy? Yes! Have a happy day!

Wilma van Houwelingen
Capital Circle

capital circle