Van uitgeverij naar media- en marketingbedrijf

Er is de afgelopen jaren een hoop veranderd. Zeker het afgelopen jaar. Via deze weg willen we jullie op de hoogte brengen van de veranderingen binnen Franchise+ en welke keuzes we hebben gemaakt voor 2021.

Van uitgeverij naar media- en marketingbedrijf

Je zult ons wellicht nog kennen uit het verleden toen Franchise+ een uitgeverij was van het Franchise+ magazine. In de afgelopen jaren is er, zeker in de groeistrategie van franchisegevers, een steeds nadrukkelijkere beweging geweest in de richting van online. Het Franchise+ magazine is een onderdeel geworden van onze media en marketing aanpak.
Sinds een aantal jaren hebben we ook social media en Google marketeers aan ons team toegevoegd mede als een partner netwerk met (online) redacteuren, vormgevers en andere specialisten.

Dit heeft er toe geleid dat we ons anno 2021 met recht een media- en marketing bedrijf kunnen noemen gericht op franchisegroei. Franchiseplus.nl is het grootste online platform voor zoekende franchisenemers en jaarlijks weten meer dan 350.000 mensen ons te vinden.

Franchise+ magazine

De grote groei van online, gecombineerd met jaarlijks sterk toenemende kosten voor drukwerk en postverzending heeft ons doen besluiten om jaarlijks niet 5 maar 2 fysieke magazines uit te geven. We hebben hierbij gekozen voor een starterseditie en een succes editie. De opzet van het magazine verandert ook mee. We richten ons, nog meer dan voorheen, op waardevolle content die vervolgens ook online kan zorgen voor meer aandacht richting jullie formule. De starterseditie zal met name op aspirant-franchisenemers gericht worden. De succes editie wordt daarnaast ook op bestaande franchisenemers gericht.

Naast de 2 fysieke uitgaven zullen we een aantal online magazines publiceren. Deze zullen meer geconcentreerd zijn op bepaalde vakgebieden zoals bijvoorbeeld: Take-away/delivery, daghoreca, makelaardij, hypotheken, sport & fitness, wellness, healthcare, dienstverlening en bouw.

En nu?

Het aantal plaatsen in het fysieke magazine zijn beperkt, laat hieronder vrijblijvend je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op over de mogelijkheden.

Wil je andere mogelijkheden bespreken, ook dan kun je ons op deze manier bereiken.