Trek top franchisenemers aan: Toon je franchiseformule op het beste franchise-event van het jaar!

In de wereld van franchise is er een evenement dat zich onderscheidt als een waardevolle gelegenheid om succesvolle franchisenemers aan te trekken. De Franchise+ Beurs, beschouwd als een vooraanstaand Franchise-Event van het Jaar, staat gepland op 12 en 13 april, waar deelnemers de kans krijgen om hun franchiseformules te presenteren aan een breed publiek van (potentiële) ondernemers.

Wat maakt de Franchise+ Beurs uniek?

De Franchise+ Beurs is veel meer dan een conventionele beurs. Het is een dynamisch platform waar franchisebedrijven de mogelijkheid hebben om hun formules te presenteren aan een selecte groep van ambitieuze ondernemers. Dit jaar belooft de beurs beter te zijn dan ooit tevoren, met talloze mogelijkheden voor netwerken, kennisdeling en het aantrekken van toptalent.

Waarom deelnemen?

  • Zichtbaarheid voor je franchiseformule: Het evenement trekt ondernemers uit diverse branches aan, waardoor je formule wordt blootgesteld aan een breed publiek van potentiële franchisenemers.
  • Netwerken met topspelers: Ontmoet andere succesvolle franchiseondernemers, deel ervaringen en bouw waardevolle connecties op die de groei van je bedrijf kunnen stimuleren.
  • Inspirerende sprekers en workshops: Leer van experts en pioniers in de branche tijdens inspirerende sessies die gericht zijn op het optimaliseren van je franchiseonderneming.
  • Exposure in de pers: De Franchise+ Beurs trekt niet alleen ondernemers aan, maar ook de aandacht van de media. Het is een uitgelezen kans om je formule onder de aandacht te brengen bij het publiek.

Hoe deel te nemen?

Wil je jouw franchiseformule presenteren aan een publiek van getalenteerde ondernemers? Neem dan deel aan de Franchise+ Beurs op 12 & 13 april 2024. Reserveer je stand vandaag nog en ontdek de talloze mogelijkheden die deze beurs biedt.

Waar en wanneer?

Locatie: Postillion Utrecht Bunnik
Adres: Baan van Fectio 1, 3981 HZ Bunnik  
Datum: 12 & 13 april 2024

Mis deze kans niet om je franchiseformule te presenteren op het beste Franchise-Event van het Jaar, de Franchise+ Beurs. Bereid je voor op een dag vol waardevolle ontmoetingen, inzichten en groeimogelijkheden. Klik op onderstaande knop voor meer informatie en om je deelname te bevestigen.

Over Franchise+

Franchise+ is een toonaangevend platform dat de franchise-industrie in Nederland bevordert. Met evenementen, nieuws en expertise biedt Franchise+ een waardevolle bron voor franchisenemers en franchisegevers.

Lees meer over:
Janise Gomes
Marketing Manager

Media- en Marketingbedrijf Franchise+ dé aangewezen partner in franchisegroei. Onze missie is om mensen die iets met franchising hebben of willen bij elkaar te brengen. Hiervoor zetten wij diverse online en offline mediakanalen in. Afgestemd op jouw formule.