Over Event Support Holland

Event Support Holland is al meer dan 20 jaar actief in buitenreclame. Vanaf het allereerste begin hebben wij altijd de wensen van de klant op de eerste plek gezet. Bij ons is elke opdracht uniek en luisteren we naar uw behoeftes. Met onze betrokken werkwijze in alle disciplines en bij alle medewerkers binnen onze organisatie onderscheiden wij ons van andere organisaties in het vakgebied van buitenreclame.

Naast een klantgerichte aanpak staan ook kwaliteit, deskundigheid en flexibiliteit bij ons hoog in het vaandel. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij bij Event Support Holland het gehele traject voor u kunnen verzorgen. Zo denken wij graag met u mee over wat u wilt communiceren en hoe u dit vervolgens het beste kunt uitdragen. Alle activiteiten van idee tot en met plaatsing worden door ons georganiseerd en uitgevoerd.

Bewust ondernemen

Sinds de oprichting van het bedrijf staat maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal bij Event Support Holland. Niet alleen betrekken wij al onze medewerkers nauw bij alle bedrijfsontwikkelingen binnen de organisatie, maar leveren we met onze manier van werken ook een bijdrage aan het oplossen van de milieuproblematiek. Dit doen wij onder andere middels het recyclen van materialen, het scheiden van afvalstromen en het gebruik van milieuvriendelijke materialen.

A0 Displays | driehoeksborden | Fietsborden

Door de afmetingen valt de reclame goed op. In combinatie met de zorgvuldig uitgekozen locaties en evenwichtige spreiding binnen een gemeente garandeert u zich van een groot bereik. Reclame maken met uw fiets? Jazeker! Onze fietsborden bieden u een flexibele en lichtgewicht methode om campagne te voeren. Met speels gemak hangt u onze abri achter de fiets en kunt u vervolgens gaan en staan waar u wilt!

Franchise en verzorgingsgebieden

Door de jaren heen heeft Event Support Holland verschillende franchiseformules mogen ondersteunen met buitenreclamecampagnes op maat. Van horeca, supermarktketens, makelaars en automotive tot landelijke sportschoolketens. Of het nou gaat om een opening van een nieuwe vestiging of het onder de aandacht brengen van een actie: Event Support Holland heeft de oplossing! De buitenreclameadviseurs van Event Support Holland gaan graag met u in gesprek om uw verzorgingsgebied in kaart te brengen en creëren de campagne op maat die u nodig heeft.

Ontdek het Moving Billboard

Samen met u stellen we een draaiboek samen waarin de route van het Moving Billboard staat aangegeven. Uiteraard zorgen we ervoor dat deze route langs alle belangrijke locaties en grootste verkeersaders komt in uw gekozen gebied. Vervolgens zal de reclamewagen een week lang deze route rijden. Het Billboard is los inzetbaar maar ook absoluut een sterke aanvulling op uw A0 displays. Op deze manier verzekert u zich van een nog groter bereik. Benieuwd naar onze manier van werken? Kom gerust een keer langs!

Lees meer over:
Franchise+ Franchiseplus
Redactie