Ontdek de voordelen van online zichtbaarheid

Waarom online zichtbaarheid cruciaal is

In een steeds digitaler wordend Nederland is het essentieel om ook online zichtbaar te zijn. Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw locatie opvalt in de directe omgeving? Nederlanders besteden gemiddeld 5,5 uur per dag aan schermgebruik, waarvan 3 uur op een computer of tablet en 2,5 uur op een mobiele telefoon.

Online bannercampagne voor lokale impact

Om ervoor te zorgen dat jouw campagne wordt gezien door alle consumenten in de directe omgeving, biedt Menuez een krachtige online bannercampagne aan. Vergelijkbaar met billboards langs de snelweg, krantenadvertenties of tv-commercials, wordt jouw boodschap getoond op populaire websites en apps, bereikend naar minimaal 40.000 mensen!

Combineer online & offline marketing effectief

Laat jouw locatie stralen tijdens de feestelijke kerstmaanden! Het is uitdagend om tijdens de kerstperiode de aandacht te trekken en mensen naar jouw locatie te leiden. Ontdek onze absolute eyecatcher - het nieuwe stoepbord met bewegende vlag. Dankzij de opvallende ronddraaiende vlag trek je de aandacht van elke voorbijganger. Personaliseer de vlag met jouw logo en plaats 2 A1 posters met jouw kerstcampagne in het stoepbord.

Uniek eenmalig aanbod voor Franchise+ leden

Om de aandacht zowel online als offline te trekken, presenteert Menuez een uniek eenmalig aanbod exclusief voor Franchise Plus leden. Profiteer nu van een speciale korting en betaal slechts €599,- voor:

  1. Stoepbord met bedrukte forex vlag (€389)
  2. Op maat gemaakte bannerset met 4 formaten (€359)
  3. Drie weken lang uitzending van jouw online campagne binnen een straal van 3 km rondom jouw locatie (€200 voor 40.000 views).

Interesse? Laat je gegevens achter via het formulier!

Lees meer over:
Geerteke Verbaten, Menuez Geerteke Verbaten
Mede-eigenaar, verantwoordelijk voor marketing, sales en new business.

Organiseren, merkbewaking én eigen inbreng van lokale vestigingen. Hoe doet Menuez dat? Dat lees je hier.

Stel je vraag aan Geerteke Verbaten
CAPTCHA