Maak gebruik van de Franchise for Sale-campagne!

Zoekt u een overnamekandidaat voor uw eigen vestiging of vestigingen van uw franchisenemers?
Maak dan gebruik van de Franchise for Sale-campagne!

Door vergrijzing of ‘toch niet (meer) de juiste ondernemer op de juiste plek’ is bedrijfsoverdracht een zeer belangrijk thema in franchiseland.
Om u te helpen met de verkoop van bestaande vestigingen hebben wij een krachtige campagne ontwikkeld om de juiste kandidaat te vinden. Voor velen start een eigen franchisezaak nu eenmaal op Franchiseplus.nl!

Wij bieden een totaalpakket waarbij we uw overname gericht lokaal onder de aandacht brengen bij kandidaten die interesse hebben in de branche en woonachtig zijn binnen een straal rondom uw vestiging. Hieronder treft u het totaalpakket:

  • Vacature met foto en tekst op franchiseplus.nl/marktplaats 
  • Gerichte Direct Mail op regio-niveau waarbij uw vestiging onder de aandacht komt van de kandidaten uit onze database
  • Vermelding in het Franchise+ vakblad in de sectie ‘ter overname’
  • Advertentie in de digitale nieuwsbrief (met een bereik van ruim 20.000 lezers)
  • Verspreiding via onze Social Media-kanalen 

Wilt u meer informatie over het in gang zetten van een campagne voor uw vestiging(en)? Neem dan contact op via: telefoon 035 - 588 20 53 of e-mail info@franchiseplus.nl.

Lees meer over:
Franchise+ Franchiseplus
Redactie

Media- en Marketingbedrijf Franchise+ dé aangewezen partner in franchisegroei. Onze missie is om mensen die iets met franchising hebben of willen bij elkaar te brengen. Hiervoor zetten wij diverse online en offline mediakanalen in. Afgestemd op jouw formule.