Laten we elkaar versterken

Zoals u weet verzorgt Event Support Holland voornamelijk culturele en commerciële campagnes voor diverse branches door heel Nederland. Maar uiteraard doen wij meer. Een van de redenen om deel te nemen aan het netwerk Franchise+ is om bekendheid te creëren voor onze mediavorm en daarnaast ook partners te vinden die ook ervoor in zijn om elkaar als bedrijven of organisaties te versterken. Kent u het Engelse woord barter? Elkaar een dienst bewijzen met gesloten beurs.

Onze dienst is het verzorgen/leveren van een kwalitatieve buitenreclame campagne. Hoe doen wij dat dat barteren? 

Een voorbeeld uit de praktijk:

Brownies en Downies in Woerden was op zoek naar naamsbekendheid voor hun nieuw geopende terras. Branding campagnes kunnen wij bij Event Support Holland uiteraard uitstekend verzorgen.  

Brownies en Downies werken net als wij in een volwaardige maatschappelijk bewustzijn met mensen die normaliter een afstand zouden hebben tot de arbeidsmarkt, maar op basis van hun kwaliteiten prima binnen het bedrijf Brownies en Downies of Event Support Holland tot hun recht komen. 

De barter hebben we ingezet om in de zomerperiode reclame voor het terras van Brownies en Downies te maken, Brownies en Downies hebben voor ons de catering verzorgd met een bijzondere inspirerende groep aan medewerkers voor één van onze personeelsfeestjes op locatie bij Event Support Holland. Dat is voor beide een top deal toch!

Lees meer over: