De Groot - grootsgedrukt.nl breidt assortiment uit met Sign

De Groot - grootsgedrukt.nl is gestart met het aanbieden van Sign producten naast het traditionele drukwerkassortiment. Klanten kunnen vanaf heden onder meer vlaggen, spandoeken en hekwerkdoeken laten bedrukken bij het Goudriaanse familiebedrijf. 

Promotioneel ontzorgen

Zo spelen we in op veranderingen in de markt. “Klanten willen vaak door één bedrijf ontzorgd worden bij het bestellen van hun promotionele uitingen”, vertelt Han Verkerk, Sales Manager bij De Groot - grootsgedrukt.nl. “Ze verlangen een breed promotiepakket, waar we met de uitbreiding van het assortiment in Sign aan kunnen voldoen. We helpen klanten al ruim 50 jaar met het vergroten van hun herkenbaarheid door uniek drukwerk in hun eigen huisstijl aan te bieden. Met Sign zetten we hier nog krachtiger op in!”

Eindeloze promotie voor buiten

Het Sign assortiment varieert van bouwhekdoeken tot beachvlaggen en van dranghekdoeken tot spandoeken. Alles wordt bedrukt in het design en met de boodschap van de klant. De nieuwe producten zijn niet alleen voor promotiedoeleinden interessant. Ook zijn veel van deze Sign producten functioneel inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan bewegwijzering met spandoeken op een evenement of met plafondhangers in een winkelpand.

Hoogste kwaliteit

De Groot - grootsgedrukt.nl staat voor het hoogste kwaliteit drukwerk. We werken alleen met de beste papier- en materiaalsoorten. Ook voor de bedrukte Sign producten hebben we de materialen zorgvuldig voor onze klanten geselecteerd. Een groot deel van onze nieuwe collectie is in de webshop te bestellen. Voor Sign producten op maat die niet te bestellen zijn in de webshop geven we graag persoonlijk advies.

Lees meer over:
Franchise+ Franchiseplus
Redactie