De Franchiseformules Bufkes, Jamin en De Zuivelhoeve zijn de genomineerden NFV Franchise Trofee 2022

Op dinsdag 31 mei aanstaande zal de vakjury, tijdens het diner ter ere van het 50-jarig jubileum van de NFV, wordt er duidelijk wie van de drie genomineerde franchiseformules de NFV Franchise Trofee 2022 in de wacht sleept. De strijd gaat tussen Bufkes, Jamin en De Zuivelhoeve.

De NFV Franchise Trofee is dé vakprijs voor franchiseformules en wordt jaarlijks toegekend door de Nederlandse Franchise Vereniging, de belangenorganisatie voor franchisegevers in Nederland. De vakprijs wordt sinds 2004 jaarlijks uitgereikt en geeft erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid. De genomineerden geven een uitgebreide presentatie aan de jury onder leiding van jury-voorzitter Boris van der Ham. Wie er wint, dat maken we bekend op 31 mei aanstaande tijdens het 50-jarig jubileum van de NFV op het Circuit van Zandvoort. 

Kwaliteitseisen

Alleen door de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) erkende formules die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen op het gebied van o.a kwaliteit van de franchiseorganisatie, goede verdiencapaciteit, samenwerking en onderlinge communicatie komen in aanmerking voor de prijs. 

De jury bestaat uit:

•    Otto Mak – Directeur Home Instead Thuisservice Nederland, winnaar van de NFV Franchise Trofee 2021
•    Hans Tietema – Eigenaar en Directeur van Kaldi, winnaar van de NFV Franchise Trofee 2021
•    Marc Ernst – Algemeen Directeur Supergarant Verzekeringen
•    Joost Bos – Directielid en Partner Koelewijn & Partners
•    Theodoor Ludwig – Partner en Advocaat Ludwig & Van Dam
•    Robert Vonk – Directeur Sectoren Flynth Accountants & Adviseurs

Over de Nederlandse Franchise Vereniging 

De Nederlandse Franchise Vereniging is de belangenbehartiger voor franchisegevend Nederland. Onze hoofddoelstelling is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling en groei van franchising in Nederland. Met 903 franchiseformules, 33.500 franchisevestigingen en 375.000 medewerkers wordt er een franchiseomzet gerealiseerd van bijna 38 miljard. 

 

 

 

De Nederlandse Franchise Vereniging is de overkoepelende belangenorganisatie voor franchising in Nederland.