Anytime Fitness

Wil jij met jouw eigen bedrijf levens verrijken?

Je hebt passie voor het omgaan met mensen, sport en gezondheid. Je zoekt mogelijk een nieuwe uitdaging en wilt geld gaan verdienen. Als Anytime Fitness eigenaar ben je in staat om de levens van jouw leden te verrijken door middel van een actieve en gezonde levensstijl. 

Als lokale expert op het gebied van bewegen en gezondheidsverbetering neemt jouw Anytime Fitness club een voorname plaats in de gemeenschap in. Je biedt zo een healthier place aan de omgeving en zorgt voor de actieve coaching naar de persoonlijke doelen van de leden. 

Gemak en coaching, de uitgangspunten van Anytime Fitness

De compactere fitnesscentra worden dichtbij de klanten gevestigd. De leden ervaren gemak: locaties gevestigd dichtbij de klant, 24 uur per dag toegankelijk en een aantrekkelijke prijsstelling. Dat zijn de belangrijkste sleutelwoorden. Op ‘zichtlocaties’, ook in wijken en kleinere plaatsen. 

Het concept is continu in ontwikkeling en is daarmee een echte voorloper in de markt. De formule is gebaseerd op de 4P’s People, Profit, Purpose en Play. Als Anytime Fitness franchisenemer bied je de mensen in de omgeving een healthier place dicht bij huis, waar je samen met jouw team jouw leden actief coacht naar de persoonlijke doelen toe.

Convenience is er niet alleen voor de klant, maar vooral ook voor de eigenaar van de club. Zo is een vestiging eenvoudig van op afstand aan te sturen en hebben de meeste clubs na zes maanden hun break-even punt bereikt. Continue coaching van het hoofdkantoor naar de franchisenemer toe is een van de redenen waardoor onze formule zo snel groeit.

Sinds 2011 actief in de Benelux

Vanuit Amerika is Anytime Fitness in de Benelux geland. De franchisegever voor Anytime Fitness Benelux, Petro Hameleers, wilde explosief gaan groeien en dat is hem gelukt. In 2019 opent Anytime Fitness haar 100e club in de Benelux. Het doel voor eind 2021 staat op 150 clubs.

De grootste franchise-fitnessketen ter wereld

Op dit moment zijn er meer dan 5000 clubs wereldwijd open. Elke dag wordt er ergens in de wereld een nieuwe club geopend en om de drie minuten schrijft een nieuw lid zich in. Wereldwijd zijn er op dit moment meer dan 4 miljoen leden en dat in zes continenten. 

Onderneem en leef je droom!

Onderneem met Anytime Fitness en krijg controle over jouw leven: controle over jouw resultaat, plezier in je werk, gepassioneerde ondernemers om je heen en de ondersteuning van een hoofdkantoor met ervaren en enthousiaste professionals.

De belangrijkste formule kenmerken

De belangrijkste kenmerken van de succesvolle franchiseformule zijn:

  • Ondernemen met een beperkt eigen risico
  • Snelle winstgevendheid
  • Uitgebreide ondersteuning en scholing op het gebied van sales, marketing en retentie
  • Individuele coaching
  • Ambitie bij elke club om binnen 6 maanden het break-even punt te bereiken
  • Financiële stabiliteit 

Wanneer jij de juiste dosis ondernemerschap hebt en tevens over investeerbaar eigen vermogen beschikt, gaan wij graag met jou in gesprek.

Vraag hier meer informatie aan en wij nemen contact met jou op!