Anytime Fitness

Ben jij klaar voor een volgende stap in jouw loopbaan?

Je zoekt een nieuwe uitdaging en wilt resultaten boeken. Voor jezelf. Je hebt een succesvol trackrecord in het bedrijfsleven, maar zit niet meer op je plaats. Je wilt jouw hart volgen. Iets doen wat je echt leuk vindt. En daar een goede boterham mee verdienen. Dat komt goed uit, want wij willen ook graag dat jij succesvol bent. 

Als Anytime Fitness eigenaar ben je in staat om de levens van jouw leden te verrijken door middel van een actieve en gezonde levensstijl. Je krijgt krachtige en langdurige relaties met jouw leden. Zo ga je elke dag met plezier naar je werk.

Anytime Fitness is in alle opzichten een gezonde formule

Er zijn in de Benelux meer dan 750 franchise formules actief. Veel van deze bedrijven hebben te kampen met hoge personeelslasten, veiligheidsrisico’s vanwege cash geldstromen, aan bederf onderhevige waar en strenge wetgeving. Dit maakt het moeilijker om de onderneming rendabel te houden. Ook zijn de meeste concepten van op afstand lastig aan te sturen. Deze problemen heeft Anytime Fitness succesvol opgelost.

Gemak en coaching, de uitgangspunten van Anytime Fitness

De compactere fitnesscentra worden dichtbij de klanten gevestigd. De leden ervaren gemak: locaties gevestigd dichtbij de klant, 24 uur per dag toegankelijk en een aantrekkelijke prijsstelling. Dat zijn de belangrijkste sleutelwoorden. Op ‘zichtlocaties’, ook in wijken en kleinere plaatsen. 

Het concept is continu in ontwikkeling en is daarmee een echte voorloper in de markt. De formule is gebaseerd op de 4P’s People, Profit, Purpose en Play. Als Anytime Fitness franchisenemer bied je de mensen in de omgeving een healthier place dicht bij huis, waar je samen met jouw team jouw leden actief coacht naar de persoonlijke doelen toe. 

Convenience is er niet alleen voor de klant, maar vooral ook voor de eigenaar van de club. Als Anytime Fitness ondernemer heb je ook nog een leven naast jouw bedrijf. Daar zorgt de uitgekiende opzet van het concept voor. Een vestiging is ook eenvoudig van op afstand aan te sturen. Het concept kent een beperkt eigen risico: de meeste clubs hebben na zes maanden hun break-even punt bereikt.  Continue coaching van het hoofdkantoor naar de franchisenemer toe is een van de redenen waardoor onze formule zo snel groeit.

Het is ook mogelijk om te starten vanuit hybride-ondernemerschap. Hier vertelt Petro Hameleers, Master Franchisegever Anytime Fitness Benelux in deze video meer over:

Sinds 2011 actief in de Benelux

Vanuit Amerika is Anytime Fitness in 2011 in de Benelux gestart. De franchisegever voor Anytime Fitness Benelux, Petro Hameleers, wilde explosief gaan groeien en dat is hem gelukt. In 2019 opent Anytime Fitness haar 100e club in de Benelux. Het doel voor eind 2021 staat op 150 clubs.

De belangrijkste kenmerken van de franchiseformule zijn:

 • Ondernemen met een beperkt eigen risico
 • Snelle winstgevendheid
 • Uitgebreide ondersteuning en scholing op het gebied van sales, marketing en retentie
 • Individuele coaching
 • Ambitie bij elke club om binnen 6 maanden het break-even punt te bereiken
 • Financiële stabiliteit 

De grootste franchise-fitnessketen ter wereld

Op dit moment zijn er meer dan 5000 clubs wereldwijd open. Elke dag wordt er ergens in de wereld een nieuwe club geopend en om de drie minuten schrijft een nieuw lid zich in. Wereldwijd zijn er op dit moment meer dan 4 miljoen leden en dat in 6 continenten. 

Onderneem met plezier!

Onderneem met Anytime Fitness en krijg controle over jouw leven: controle over jouw resultaat, plezier in je werk, gepassioneerde ondernemers om je heen en de ondersteuning van een hoofdkantoor met ervaren en enthousiaste professionals.

De belangrijkste formule kenmerken

De belangrijkste kenmerken van de succesvolle franchiseformule zijn:

 • Ondernemen met een beperkt eigen risico
 • Snelle winstgevendheid
 • Uitgebreide ondersteuning en scholing op het gebied van sales, marketing en retentie
 • Individuele coaching
 • Ambitie bij elke club om binnen 6 maanden het break-even punt te bereiken
 • Financiële stabiliteit 

Wanneer jij de juiste dosis ondernemerschap hebt en tevens over investeerbaar eigen vermogen beschikt, gaan wij graag met jou in gesprek. 

Vraag hier meer informatie aan en wij nemen contact met jou op!