iDevice+ opent in Spijkenisse en Rotterdam

In april openen 2 nieuwe vestigingen van de iPhone en iPad reparatie franchiseformule iDevice+ hun deuren. De nieuwe vestigingen komen in Spijkenisse en Rotterdam. iDevice+ heeft al vestigingen in Amsterdam, Barneveld, Beerta, Capelle aan den IJssel, Druten, Ermelo, Gouda, Kampen, Utrecht, Veen, Veendam, Zaandam en Zaltbommel.

De kennis van de reparateurs wordt up-to-date gehouden door middel van trainingen voor de nieuwste devices. “Zo zorgen wij dat de reparateurs altijd op de hoogte van de modellen die op de markt zijn en zij direct aan hun klanten alle reparaties kunnen aanbieden”, legt formulemanager Raymond Koetsier uit. 

Volgens onderzoek van telecompaper is het bezit van een iPhone onder de 12-20 jarigen gestegen van 38% in Q4 van 2015 naar 52% in Q4 van 2017, terwijl Samsung zijn marktaandeel met 7% zag dalen in dezelfde periode naar 27%. Ook bij de leeftijdsgroep 20 tot 30-jarigen steeg het bezit van een iPhone van 34% naar 41% terwijl dat van Samsung ook hier afnam (van 40% naar 36%).

“Voor de toekomst geeft je dit veel zekerheid omdat iPhone bezitters ontzettend merktouw zijn. Volgens een onlangs uitgevoerd onderzoek door internationale zakenbank Morgan Stanley gaat 92% van de huidige iPhone-gebruikers bij de volgende telefoon aanschaf wederom een iPhone nemen”, aldus Raymond.

Bekijk ook