Brunch voor toekomstige franchisenemers bij Anne&Max: Gooi het roer om in 2025
Ben jij klaar om een frisse start te maken in 2025 en je eigen Fresh Food Coffee Café te openen? Meld je dan aan voor dit inspirerende brunchevent op 12 maart met Anne&Max oprichter Wobbe van Zoelen! Ontdek hoe jij de volgende Anne&Max- ondernemer kunt worden.
Tijdens deze brunchsessie krijg je een unieke inkijk in de wereld van Anne&Max. Onder het genot van een uitgebreide brunch met de beste koffie, nemen we je mee op een reis door onze succesvolle franchiseformule. Van de eerste kennismaking tot het schenken van de eerste cappuccino in jouw eigen vestiging – we bespreken het allemaal.
Laat je inspireren door oprichter en eigenaar Wobbe van Zoelen, die het verhaal achter Anne&Max deelt, inclusief de groei naar 30 vestigingen en onze duurzame visie voor de toekomst. Ontdek wat de essentiële stappen zijn om franchisenemer te worden en leer wat Anne&Max onderscheidt in de koffiebranche. Daarnaast krijg je inzicht in hoe het starten van een eigen Anne&Max niet alleen een zakelijke kans is, maar ook een persoonlijke transformatie kan betekenen.
Dromen beginnen bij een brunch
Anne&Max is meer dan een koffieformule. Het is onze missie is om plekken te creëren waar mensen zich thuis voelen, en waar gastvrijheid en kwaliteit centraal staan. Daarmee zijn we in bijna 20 jaar uitgegroeid tot een succesvolle franchiseformule. Tijdens deze brunchsessie ervaar je hoe jij een verschil kunt maken in jouw stad. De kansen om je eigen Anne&Max te openen zijn volop aanwezig en beginnen bij jou.
Deze brunch is voor iedereen die overweegt om zich aan te sluiten bij de Anne&Max familie.Meld je hier aan en grijp deze kans om jouw ondernemersdroom waar te maken. Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!