Kidsproof Erkend Lid van de Nederlandse Franchise Vereniging geworden!

Kidsproof is per 29 april 2024 Erkend Lid van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) geworden. De toetsingscommissie van de NFV heeft de franchiseformule bezocht en getoetst aan de kwaliteitscriteria die zij stelt aan het volwaardig lidmaatschap, het Erkend lidmaatschap.

Naast een beoordeling van de exploitatiebegroting en het contract, worden zowel de commerciële als de financiële aspecten van de formule beoordeeld door de NFV. Om Erkend lid te kunnen worden moet een franchiseorganisatie aan voorwaarden voldoen die de betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit van de organisatie waarborgen. Elke drie jaar vindt er een hertoetsing plaats.

Over Kidsproof

Bij online platform Kidsproof.nl draait het allemaal om leuke dingen met je kinderen doen. Op Kidsproof.nl vinden ouders per regio een complete uitagenda, eindeloos veel eropuit-tips, leuke koffie- en lunch-hotspots, kindvriendelijke restaurants, originele kinderfeestjes, fijne kinderclubjes, gave vakantiekampen en nog veel meer. Op zusje Kidsproofvakantie.nl vind je de leukste kindvriendelijke overnachtingsadressen in Nederland en op zusje Kidsproofplus.nl vind je volop eropuit-tips voor ouders van kinderen met een beperking of extra zorgbehoefte. Kidsproof is een franchiseorganisatie. In elke regio is een franchisenemer verantwoordelijk voor de content, het bereik en de contacten met lokale aanbieders.

Over de NFV

De NFV is de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland en vertegenwoordigt het merendeel van de toonaangevende franchisegevers (in de sectoren food, non food, dienstverlening, horeca en gezondheidszorg).

NFV