Zoekt u franchisenemers? Doe mee aan de Franchise+ Beurs

De Franchise+ Beurs is dé plaats waar u in contact kunt komen met potentiële franchisenemers. De beurs is voor de kandidaat-ondernemer dé plek om informatie over het zelfstandig ondernemerschap als franchisenemer tot zich te nemen en om op een laagdrempelige manier in contact te komen met diverse franchiseformules. Afgelopen jaren heeft de door Franchise+ mede georganiseerde franchisebeurs gemiddeld ruim 1.300 bezoekers getrokken.

In 2023 vindt de Franchise+ Beurs plaats op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april bij Van Der Valk Schiphol A4. 

Waarom deelnemen aan de Franchise+ Beurs?

Deelnemen aan de Franchise+ Beurs biedt u een combinatie van drie verschillende communicatie facetten. En juist die combinatie maakt dat het deelnemen u unieke kansen biedt;

  • Face-to-face contact
  • Beïnvloeding van alle zintuigen.
  • 3-dimensionale presentatiemogelijkheden

Deelnemen aan de Franchise+ Beurs biedt u dus unieke mogelijkheden om op onderscheidende wijze te communiceren! In “6 redenen waarom u op de Franchise+ Beurs moet staan!” bespreken we deze redenen uitgebreid.

Deelnemen met uw formule aan de Franchise+ Beurs?

De standhouders zijn franchiseformules uit alle branches, van sport en retail tot food, horeca en dienstverlening. 

Ervaringen van standhouders

“Evenementen van Franchise+ zijn altijd goed geregeld, de sfeer is altijd goed en we spreken altijd een hoop mensen die interesse hebben in Anytime Fitness. Wij zijn er dus de komende Franchise+ beurs zéker bij.” Kim Brouns - Senior marketeer & PR, Anytime Fitness

Ervaringen van bezoekers

76% van de bezoekers van vorige franchisebeurzen geeft aan naar de beurs te komen omdat ze een franchise onderneming willen starten.

Wilt u ook deelnemen of heeft u vragen over deelname? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met uw op.