Franchise+ Nieuwsbrief - voor heel franchisenemend Nederland

Een online Nieuwsbrief is tegenwoordig een belangrijke marketingtool. Onderzoek heeft uitgewezen dat ruim 90% van de Nederlanders ingeschreven is op één of meerdere nieuwsbrieven. De meeste Nederlanders checkt meerdere keren per dag hun mail. En door het alsmaar stijgende gebruik van smartphones worden digitale nieuwsbrieven relatief snel geopend en gelezen. Omdat we al 25 jaar in de franchisewereld werken, hebben wij een zeer grote database met mailadressen opgebouwd.

Door de ruime ervaring van Franchise+ kennen wij de markt door en door

Klanten schrijven zich in voor de Franchise+ Nieuwsbrief omdat ze actueel franchisenieuws willen ontvangen, informatie verkrijgen in relatie tot hun interesse en omdat mensen aanbiedingen willen ontvangen. De Franchise+ Nieuwsbrief bestaat uit al deze onderdelen en wordt visueel extra aantrekkelijk door het plaatsen van afbeeldingen, banners en logo's.

Doordat de Franchise+ Nieuwsbrief gericht is aan een persoonlijk mailadres - waarvoor mensen zichzelf hebben ingeschreven - is de kans vele malen groter dat de klant oprecht geïnteresseerd is in de boodschap van de Nieuwsbrief, in plaats van korte berichtjes op Social Media die verloren gaan in de massa. Echter als de Nieuwsbrief en Social Media berichten samen worden ingezet, wordt de boodschap nog duidelijker en zichtbaarder voor uw doelgroep en sorteert dit dus nog meer effect.

Door het gebruik van de Nieuwsbrief kunt u uw boodschap duidelijk overbrengen en uw zichtbaarheid vergroten onder de klanten, aspirant-franchisenemers, franchisenemers. Door vaker relevante nieuwsberichten te plaatsen via de Franchise+ Nieuwsbrief blijft u 'top of mind'.

De redactie stelt de Nieuwsbrief met veel zorg en aandacht samen, zodat de lezers voorzien worden van achtergrondartikelen, de nieuwste trends en mogelijkheden en aanbiedingen. De redactie behoudt zich het recht artikelen of nieuwsberichten te weigeren die niet bij de franchisedoelgroep aansluiten.

De Franchise+ Nieuwsbrief biedt u ook de mogelijkheid om advertenties te plaatsen. Dit kan op diverse manieren. Bijvoorbeeld door een tekstadvertentie met een doorlink naar uw webpagina. Of door het plaatsen van een banner-advertentie met doorklikmogelijkheid. Een logo met doorlink naar uw website plaatsen boven of onder aan de Nieuwsbrief voor langere tijd behoort ook tot de mogelijkheden.

Kerngegevens Franchise+ Nieuwsbrief

  • Via de Franchise+ Nieuwsbrief bereikt u elke week ruim 22.000 abonnees. 
  • De Franchise+ Nieuwsbrief verschijnt elke donderdag - behalve op feestdagen - en informeert franchisenemers, franchisegevers, leveranciers en aspirant-franchisenemers. 
  • 21% opent de Nieuwsbrief direct.
  • Meetbaar wat het effect van uw bericht of advertentie is.
  • Boodschappen worden gesegmenteerd aangeboden: de juiste doelgroep ontvangt de juiste boodschap/ advertentie.
  • De Franchise+ Nieuwsbrief is ook geoptimaliseerd voor een goede mobiele leesbaarheid. (Zoals eerder te lezen was lezen steeds meer mensen hun mail op hun smartphone.)

Wilt u advies of met ons sparren? Neem dan contact op door onder aan deze pagina uw gegevens achter te laten. Wij nemen dan contact met u op.