‘Het is zo leuk dat het niet voelt als werken’

Interview

Micha Schwachöfer startte als franchisenemer bij Fortune Coffee bij het uitbreken van de coronapandemie...

Het ‘Anytime Fitness-gevoel’ is van alle leeftijden

Coverstory

John Kolthoff is een franchisenemer van het eerste uur bij Anytime Fitness. Hij is inmiddels de ervaren ondernemer...

Sushi Palace komt naar Nederland; van 4 naar minimaal 40 zaken

Interview

Franchiseformule Sushi Palace komt naar Nederland. In eerste instantie met 4 afhaal- en bezorgrestaurants, die...

Pierre en Lisette Hendrikx sinds januari 1998 uitbaters van De Pannekoekenbakker

Pierre en Lisette Hendrikx. Sinds januari 1998 uitbaters van De Pannekoekenbakker in Thorn

Sides: Kostenbesparing door de juiste personeelsplanning

Ongeacht of het team voor je horecazaak al bestaat of pas voor de opening wordt samengebracht met behulp van...

Marquardt Küchen gaat voor kwalitatieve groei

Een van de eerste franchisenemers is nu verantwoordelijk voor de expansie van de keukenformule voor het hogere...

Franchise+ werkt agile met Scrum

We willen ons constant blijven verbeteren, zodat we onze klanten altijd het best mogelijke kunnen bieden.

Succesformule zet de stap naar franchising

Interview

Online trainingen, intensieve coaching, en brede doorgroeimogelijkheden zijn kenmerken van de 360-graden human...