TWIN Workwear

TWIN Workwear: samen zelfstandig ondernemen in bedrijfskleding

Na een succesvolle pilot bouwt TWIN Workwear (Scherpenzeel, Gld) zijn franchiseformule uit. De komende jaren bouwen we aan een landelijk dekkend netwerk van regionale zelfstandig ondernemers. ‘TWINNERS’ die vanuit hun mobiele showroom bedrijfskleding, werkschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm) en promotiekleding presenteren en verkopen. Met name aan bedrijven in bouw, groen en logistiek.

TWIN staat voor service ‘aan huis’. Vanuit hun mobiele showroom presenteren onze franchisers de collecties van toonaangevende A-merken. Voor bedrijven is dit zeer aantrekkelijk, zeker in een tijd van personeelstekorten. Zij kunnen medewerkers snel en effectief kleding en schoeisel laten passen, de TWIN-verkoopadviseur ontzorgt van a tot z. Oók als het gaat om het aanbrengen van bedrijfslogo’s en andere huisstijlelementen.

Wat maakt de TWIN-formule uniek? Drie dingen! Ten eerste is het verkoopconcept bewezen succesvol. Daarnaast krijg je als franchiser volledige support van de TWIN-organisatie. Van e-learning traject tot ondersteuning bij marketing, inkoop, verkoop, administratie en het up to date houden van productkennis. De mobiele showroom, het basisassortiment en de volledige online afhandeling van orders: het staat allemaal klaar. De franchiser kan zich volledig richten op de persoonlijke relatie met klanten. Ook uniek: het TWIN-concept kent geen opstartfase, franchisers kunnen vanaf dag 1 omzet maken.

Kan jij niet wachten om 100% zelfstandig te ondernemen, met een bewezen succesvol verkoopconcept én volledige support van de TWIN-organisatie? Maak dan nu direct een afspraak met Margreet van Leeuwen via (0318) 57 67 65! En wie weet open jij binnenkort een eigen onderneming!

Over TWIN Workwear

TWIN Workwear in Scherpenzeel (Gld) is specialist in bedrijfskleding, werkschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm) en promotiekleding. Het bedrijf richt zich op de sectoren bouw, logistiek en groen. Ook andere branches zoals de maakindustrie vinden bij TWIN professionele producten en inhoudelijk advies. In de showroom presenteert men de collecties van toonaangevende A-merken. Hier komen vele werknemers en zzp’ers uit de regio Gelderse Vallei kleding passen en aanschaffen. Voor bedrukken en borduren - bijvoorbeeld van logo en huisstijl – heeft TWIN Workwear een eigen atelier. 

Vanuit deze hoofdvestiging bouwt TWIN aan een landelijk dekkend netwerk van mobiele showrooms. Deze zijn in handen van franchisers die bedrijven in hun eigen regio ‘aan huis’ bedienen. Zij maken als zelfstandig ondernemer gebruik van alle faciliteiten van de hoofdvestiging en krijgen volledige ondersteuning van hun collega’s in Scherpenzeel. Samen zelfstandig ondernemen zogezegd.
 

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2016
Aantal vestigingen
2
Waarvan franchise
1
Entreegeld
€ 7.500
Jaarlijkse fee
€ 8.340
Totale investering
€ 15.000
Eigen vermogen
€ 20.000