Yarden & Leliveld wordt Yarden & Annelies Meijer

Op 1 juli aanstaande wordt Yarden & Leliveld regio Rijnstreek overgenomen door Yarden & Annelies Meijer. Na een lange carrière waarvan de laatste 6 jaar als uitvaartondernemer gaat Peter Leliveld met pensioen. “Ik ben er wel aan toe, zeker nu ik weet dat ik in Annelies een waardige opvolger heb gevonden.” 
Annelies Meijer is nieuw in het uitvaartverzorgingsvak. “Ik kom uit de gezondheidszorg, daar heb ik jarenlang met veel plezier gewerkt. Totdat dit op mijn pad kwam. Ik ben daar over na gaan denken en kwam erachter dat de overgang helemaal niet zo groot is. Beide vakgebieden gaan over mensen en ik kan veel van mijn kennis over de gezondheidszorg gebruiken. Daarnaast ben ik een zorgzaam mens en wil ik graag wat voor een ander betekenen. Toen dit vak op mijn pad kwam en later Peter, was de keus snel gemaakt en heb ik de franchiseovereenkomst bij Yarden getekend.”

Annelies werkt al enige tijd met Peter samen. Peter: “De ideale situatie is, dat als ik op 1 juli stop, de mensen automatisch Annelies bellen. Daar werken we samen hard aan, gaan veel samen op pad. En het werkt. De mensen in mijn regio beginnen haar al te leren kennen. Yarden & Annelies Meijer blijft ook gevestigd op de Energieweg in Nieuwkoop. Dus op de vertrouwde plek maar in een nieuw jasje. We werken hard aan een vlekkeloze overgang.” 

Ben Buitelaar, Manager Yarden Franchise, is blij dat Peter Leliveld een goede opvolger heeft gevonden. “Annelies is een doortastende persoon met veel energie. Een echte netwerker en ondernemer. Daarnaast is ze een rots in de branding voor de nabestaanden. Een hele goede combinatie. Toch vinden we het ook jammer dat Peter stopt. Peter is een mooi mens en laat een uitstekend draaiende onderneming achter. We hebben er alle vertrouwen in, dat de overgang naar Yarden & Annelies Meijer feilloos zal verlopen.”

Bekijk ook