Yarden keert ledenvoordeel uit van € 8 miljoen

Yarden Uitvaartorganisatie kijkt terug op een jaar met goede financiële resultaten en een hoge klantwaardering. Als eigendom van een vereniging zorgt Yarden ervoor dat het resultaat ten goede komt aan haar leden. Yarden keerde afgelopen jaar een ledenvoordeel uit van € 8 miljoen. Na uitkering van dit ledenvoordeel bedroeg het nettoresultaat van de Yarden-groep ruim € 14,9 miljoen.

Ledenvoordeel

Klanten die bij Yarden verzekerd zijn en daardoor ook lid zijn van Vereniging Yarden, komen in aanmerking voor het ledenvoordeel wanneer Yarden de uitvaart verzorgt. Nabestaanden kunnen deze extra besteedbare som van minimaal 10% bovenop het verzekerde bedrag gebruiken voor de uitvaart van de verzekerde. 

Ron Bavelaar, directievoorzitter: “Yarden is een sociale onderneming en het eigendom van Vereniging Yarden. We zijn dankbaar dat we ook het afgelopen jaar met het ledenvoordeel weer veel nabestaanden hebben kunnen ondersteunen bij het verzorgen van een goed afscheid. Hiermee kregen zij extra financiële ruimte om de uitvaart van hun dierbare vorm te geven. Yarden hecht hier veel waarde aan omdat het bijdraagt aan onze missie om een goed afscheid voor iedereen bereikbaar te maken. Wij kijken terug op een goed 2017 waarin we onze dienstverlening verder ontwikkeld hebben en deze door onze klanten gewaardeerd zagen met een zeer hoge score van 9+. Het succes van de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering toont ons dat wanneer je vanuit de behoefte van de klant denkt, met een maatschappelijke bril op, je betekenisvol kunt ondernemen. Deze verzekering biedt bij terminale ziekte een vervroegde uitkering waarmee de verzekerde bijvoorbeeld extra zorg kan inkopen om langer thuis te kunnen blijven wonen.”