WOK& opent volgende week 1e vestiging

De nieuwe fastserviceformule WOK& opent op 24 november haar eerste vestiging in Rotterdam aan de Zwart Janstraat. Franchisenemer Nawal Hasan (35) gaat aan de slag met een team van jonge medewerkers om gezond, Aziatisch natural food op de kaart te zetten. De nieuwe winkel is 130 vierkante meter groot en heeft 35 zitplaatsen.

“De Zwart Janstraat is de langste winkelstraat van Rotterdam. Het is hier levendig en lekker multicultureel, met een groeiend aantal studenten in de wijk. Dit is een prima locatie voor WOK&”, vertelt franchisenemer Nawal Hasan die al 20 jaar in Rotterdam woont. “Ik voel me hier thuis. Ik ben Rotterdammer.” Hasan heeft ruim 16 jaar horeca-ervaring, waarvan 12 jaar bij HMS Host International op Schiphol. 

Solliciteren via Social Media

Voor de werving van het personeel zet WOK& actief social media in. Zo kunnen sollicitanten een videoboodschap mailen of reageren via Facebook. “Wij hoeven geen CV en vragen ook geen jarenlange ervaring: 15 jaar of ouder is onze enige eis”, laat Boris van Leeuwen (24) van franchisegever Mie Like Franchise B.V. weten. Samen met ondernemer Wim Markwat (64) heeft Van Leeuwen het initiatief genomen voor WOK&.