Welkoop neemt ASPOS bestelportaal in gebruik

Welkoop heeft in april het bestelportaal in ASPOS van Valk Solutions in gebruik genomen. Met het bestelportaal kunnen ondernemers efficiënt intekenen op folders, acties en termijnorders. Het bestelportaal vervangt het handmatige proces waarmee bijvoorbeeld folderbestellingen van papieren lijsten gescand moesten worden. Voortaan worden folderbestellingen door het hoofdkantoor van Agri Retail als voorstel in het bestelportaal geplaatst. Elke ondernemer hoeft zijn bestelvoorstel alleen maar nog te controleren en eventueel aan te passen, waarna deze met een druk op de knop geplaatst kan worden. 

Tijd besparen

Het voordeel van het bestelportaal is dat ondernemers veel tijd besparen bij het genereren van folderbestellingen. Door middel van een instelling kan een bestelling in het bestelportaal ook automatisch geaccordeerd worden. Dit om te voorkomen dat ondernemers termijnbestellingen vergeten of de sluitingsdatum van een intekenperiode missen. Op deze manier draagt het ASPOS bestelportaal bij aan de juiste voorraad op het juiste moment in de schappen, zodat ondernemers folderaanbiedingen maximaal benutten en nee-verkoop voorkomen. 

Valk Solutions heeft het bestelportaal in nauwe samenwerking met Agri Retail geoptimaliseerd voor de winkels. Het bestelportaal is standaard software op het ASPOS omnichannel platform en ook voor andere klanten beschikbaar.

Bekijk ook

Valk Solutions is in hart en nieren een retail automatiseerder. We kennen de retail processen door en door en ontwikkelen innovatieve oplossingen. Dat doen we met vakkennis, passie en toewijding.