Wederom nieuwe franchisenemer Mobile Service Centre via Franchise+

Mobile Service Centre heeft afgelopen dinsdag een franchiseovereenkomst gesloten. Franchisenemer Edward Adedeji wordt binnenkort door de franchiseformule opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar verwachting in januari 2018 de deuren openen van zijn franchisevestiging in Lelystad om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken. Edward heeft begin oktober via de website van Franchise+ informatie over de formule aangevraagd.

De 54-jarige Edward is samen met zijn gezin woonachtig in Almere. Hij is geboren en getogen in Nigeria en woont al ruim 25 jaar in Nederland. Hij heeft op de Hogeschool van Economische Studies (HES) te Amsterdam zowel zijn Bachelor als Post-HBO Controller afgerond. Gedurende en na zijn studies is hij in zijn loopbaan werkzaam geweest als Cash manager, Senior Administrateur en Accountant bij ondernemingen zoals: AlpInvest Partners, NIKE, Buena Visa Home Entertainment (een bedrijf van Walt Disney) en NIDERA Handelsmaatschappij. Thans is hij Managing Partner bij een administratiekantoor in Almere. 

“Het is al jarenlang zijn grote wens een switch te maken naar een dienstverlenende onderneming waarin hij klanten tevreden kan stellen. Ons franchiseconcept sluit erg goed aan bij deze wens. Wij danken Edward voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hem heel veel succes met zijn onderneming Mobile Service Centre Lelystad”, aldus Gerard van den Heuvel, namens de franchiseformule.

Bekijk ook