Warmteservice lanceert Kluscontact.nl

Franchiseformule Warmteservice, van oudsher actief in de verkoop van verwarming en sanitair, is onlangs gestart met het online platform Kluscontact.nl. Dit platform hebben zij opgericht voor consumenten die behoefte hebben aan een totaaloplossing inclusief installatie en montage.

Tegenwoordig zoeken consumenten steeds meer naar een oplossing inclusief installatie. Bernedien Verburg, kleindochter van de oprichter van Warmteservice, en haar partner Glenn Brouwer zagen hier een kans liggen. In samenwerking met Ramon Kostwinder, de e-commerce manager van Warmteservice, introduceerden zij het platform dat consumenten en aangesloten installateurs met elkaar in contact brengt.

Brouwer vertelt: “Kluscontact.nl is een nieuw online platform voor verwarming-, sanitair- en installatieklussen. Mensen willen tegenwoordig ontzorgd worden. Ze zoeken bijvoorbeeld niet naar een nieuwe cv-ketel, maar naar een goed advies, een ketel én iemand die de installatie verzorgt. Met Kluscontact.nl bieden wij hiervoor een eigentijdse oplossing. Een stappenproces met duidelijke vragen helpt bij het plaatsen van de klus. Op deze manier kan iedereen ook zonder technische kennis de installateur van de benodigde informatie voorzien. Onze aangesloten installateurs doen vervolgens een aanbieding voor de klus, waarna de consument de beste aanbieding kiest.”

BouwKennis Marketing Jaarprijs

Warmteservice is met het initiatief Kluscontact.nl genomineerd voor de BouwKennis Marketing Jaarprijs. De BouwKennis Marketing Jaarprijs is de nationale erkenning voor het meest inspirerende marketinginitiatief in de bouw-, vastgoed- en installatiesector. Op 24 juni wordt de winnaar van de BouwKennis Marketing Jaarprijs door een vakkundige jury bepaald.

Over Warmteservice

Warmteservice begon ruim 50 jaar geleden op de Haarlemmerstraat in Amsterdam. Op dit moment zijn er 53 vestigingen door heel Nederland. “We hebben de afgelopen vijftig jaar een enorme groei doorgemaakt”, aldus Verburg. “Naast het openen van vestigingen heeft de nadruk altijd op deskundig advies en service gelegen. Met Kluscontact.nl maken we het plaatje compleet. Wij zijn trots op dit mooie initiatief dat antwoord geeft op de wens naar een totaaloplossing.”

Bekijk ook