WAAR ontvangt B Corp certificering

Franchiseformule WAAR is officieel B Corp gecertificeerd. Daarmee sluit WAAR zich aan bij de internationale beweging van ruim 1500 bedrijven die naast winst ook duurzame en sociale doelstellingen nastreven en daar ook transparant over communiceren. 

“De afgelopen jaren hebben we met z'n allen keihard gewerkt om WAAR te laten groeien”, zegt Alec Clement, CEO van WAAR. “We zijn van 7 winkels in 2012 naar 17 winkels in 2016 gegaan. De toekenning van het internationale keurmerk toont aan dat WAAR daadwerkelijk een positief verschil maakt op duurzaam en sociaal niveau. We maken nu meer consumenten blij met onze mooie cadeaus en we zorgen er ook voor dat de makers daarvan een beter bestaan kunnen opbouwen. Daarom zijn wij erg trots op deze certificering!”

Over WAAR

Cadeauwinkel WAAR verkoopt een gevarieerd assortiment mode- en woonaccessoires, food en boeken met bijzonder design. Alle producten zijn op een of andere manier duurzaam geproduceerd. Fairtrade, biologisch, ecologisch, recycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. Ook de inrichting van de winkels is zo duurzaam mogelijk. 

Bekijk ook