Taco Bell opent 1e vestiging in Nederland

Taco Bell, ’s werelds grootste restaurantketen met Mexicaanse invloeden, opent komende maand zijn 1e Nederlandse vestiging in Eindhoven. Het nieuwe restaurant is het eerste van de ruim 20 geplande restaurants in Nederland in de komende 4 jaar.

“We kijken ernaar uit om Nederland te laten genieten van onze gedurfde smaken en verse ingrediënten”, zegt Andrew Stewart, franchisenemer voor Taco Bell in Nederland. “We hebben al een trouwe groep van fans in dit land en we zien daarom een grote kans voor Taco Bell. We brengen graag Más Taste, Más Value en Más Heart naar de Nederlandse consument.”

Taco Bell breidt uit

Op dit moment heeft Taco Bell meer dan 300 restaurants in 26 landen buiten de Verenigde Staten. De keten wil de komende 10 jaar 1.000 vestigingen buiten Amerika openen. Tegen 2022 wil Taco Bell een 15 miljard dollar merk zijn met 9.000 restaurants wereldwijd. Na de start in Eindhoven zal Taco Bell later dit jaar meer restaurants openen in Nederland. 

Over Taco Bell

Taco Bell, onderdeel van YUM! Restaurants, is ‘s werelds grootste op Mexicaans-geïnspireerde quick service restaurant. Taco Bell is in 1962 opgericht door marinier Glen Bell uit Downey in Californië. Momenteel hebben ze meer dan 42 miljoen bezoekers per week wereldwijd. Taco Bell en de 350 franchisepartners hebben meer dan 6.500 restaurants in de Verenigde Staten en met meer dan 300 restaurants in Zuid-Amerika, Europa en Azië blijft de restaurantketen groeien.