SuperGarant neemt VSP Risk over

SuperGarant neemt met terugwerkende kracht per 1 januari 2017 VSP Risk over. Dat zijn Guus Mineur, de algemeen directeur van SuperGarant, en Ruud van Leeuwen en Eric Snels, directie van Van Spaendonck Services, overeengekomen. VSP Risk en SuperGarant werken al een aantal jaar samen. SuperGarant heeft net als VSP Risk samenwerkingsverbanden met verschillende brancheorganisaties. De werkwijzen komen in belangrijke mate overeen. Het was daarom een logische stap om de krachten te bundelen, aldus de organisaties.

SuperGarant is ruim 30 jaar actief als intermediair en volmacht bedrijf en is uitgegroeid tot een verzekeringsspecialist met speciaal op het detailhandel segment gerichte schade- en inkomensverzekeringen en aanverwante verzuim- en arbodienstverlening. SuperGarant werkt nauw samen met MKB-brancheorganisaties en heeft rechtstreeks contact met franchise- en inkooporganisaties. Ook VSP Risk richt zich als intermediair op het MKB en werkt met diverse brancheorganisaties nauw samen, waarbij dienstverlening wordt aangeboden uit naam van brancheorganisaties.

Ruud van Leeuwen, directeur VSP Risk, vertelt: “VSP Risk was, als onafhankelijk intermediair, enigszins een vreemde eend in de bijt binnen Van Spaendonck Services, dat met name gericht is op salaris- en personeelsadministratie en online verzekeringen via Loket.nl. Uiteraard blijft Van Spaendonck vanuit deze disciplines de samenwerking met diverse brancheorganisaties voortzetten. Met de nieuwe eigenaar SuperGarant wordt voor VSP Risk en haar medewerkers een nieuw perspectief geboden. En kunnen zij de werkzaamheden richting de toekomst verder uitbreiden.”

Guus Mineur, algemeen directeur van SuperGarant, reageert: “De koop van VSP Risk is een logische keuze. Zelden kom je een partij tegen die qua marktbenadering zo goed aansluit bij SuperGarant als VSP Risk. Ons motto ‘Samenwerken aan een gezonde branche’ wordt door VSP Risk en haar medewerkers ondersteund en uitgedragen. Ik heb veel vertrouwen in onze samenwerking en verwacht dat wij met deze aankoop onze positie in de MKB-markt en dan met name binnen branches verder hebben verstevigd. De komende tijd zal gericht zijn op het verder uitbouwen van de dienstverlening voor de leden van de branches.”

Alle medewerkers van VSP Risk komen in dienst van SuperGarant. De kantoren van VSP Risk in Tilburg en Houten zijn inmiddels gesloten en de activiteiten en de medewerkers zijn verhuisd naar het kantoor van SuperGarant in Leidschendam. De vestiging in Groningen gaat ongewijzigd verder.

Samen met een aantal franchise- en brancheorganisaties voeren wij zorgportalen uit. Door uw en onze expertise te bundelen kan er een uniek zorgportaal voor uw organisatie ontstaan.