Spare Rib Express geeft omzetgarantie aan nieuwe franchisenemers

Spare Rib Express heeft 2016 afgesloten met een omzetgroei van 16% ten opzichte van 2015* (bij bestaande vestigingen). Dit bevestigt het vertrouwen in diens franchiseconcept waardoor Spare Rib Express heeft besloten een omzetgarantie voor nieuwe franchisenemers af te geven. 

“Wij hebben vertrouwen in de food markt en in ons concept”, geeft commercieel manager David Pinedo aan. “Voor het 2e jaar op rij zijn wij door de consument (o.b.v. GFK onderzoek) tot de Top 3 Fastservice formule van Nederland benoemd. De omzet bij onze bestaande vestigingen groeit al 3 jaar met meer dan 10% en worden de afgegeven omzetprognoses voor nieuwe vestigingen met gemak behaald."

"Om startende ondernemers een steuntje in de rug te geven, kiezen wij ervoor om de grootste angst bij deze ondernemers weg te nemen. Iedere nieuwe franchisenemer garanderen wij een omzet, waaruit een goed inkomen haalbaar is. Na het eerste jaar groeien deze vestigingen op basis van de opgebouwde klantenkring simpelweg verder en breidt de klantenkring zich (logischerwijs) alleen maar uit, dus angst voor het tweede jaar hoeft er nooit te zijn”, aldus David.
 *inclusief nieuwe vestigingen + 18,6% omzetgroei ten opzichte van 2015