SPAR ziet ruimte voor ruim 100 SPAR City winkels

Deze maand opent SPAR 3 nieuwe vestigingen van SPAR City, deze bevinden zich in Den Haag, Amersfoort en Leeuwarden. “Met de opening van deze 3 City winkels en wat we voorzien te openen, liggen we aardig op schema”, aldus Sjaak Kranendonk, algemeen directeur van SPAR Holding.

In 2010 opende SPAR aan de Glashaven in Rotterdam de eerste SPAR City. SPAR ziet in Nederland ruimte voor ruim 100 van deze City winkels. Eind 2017 zullen er 50 geopend moeten zijn. Met de opening van de winkels in Den Haag (Noordeinde), Amersfoort (Kamp) en Leeuwarden (Wirdumerdijk) komt het aantal op 35. Voorzien zijn te openen winkels in Gouda, Amsterdam (2), Zaandijk, Breda en op de universiteiten van Delft en Eindhoven. 

SPAR City Noordeinde in Den Haag opent op 14 juni haar deuren. Een week later is het de beurt aan SPAR City Amersfoort (21 juni) en 28 juni gaat SPAR City Leeuwarden officieel open.

Bij de SPAR City winkels is het aanbod voor een groot deel gericht op passanten met een assortiment voor de komende 8 tot 10 uur. Veel verse gemaksproducten en veel producten voor directe consumptie zoals belegde broodjes, smoothies of koffie met wat lekkers erbij.

Bekijk ook