SPAR opent eerste SPAR Express

SPAR opent vandaag haar eerste SPAR Express bij Texaco in Geertruidenberg. SPAR Express is de nieuwste formule van SPAR Holding, die zich richt op winkels bij tankstations. SPAR kent naast de SPAR Express formule ook de SPAR buurtwinkels, de SPAR recreatiewinkels onder de naam SPAR Enjoy, alsmede de stadswinkels (SPAR City) en de SPAR University winkels op de campus. Alle formules zijn modulair opgebouwd en richten zich op de dagelijkse boodschappen. 

Na Geertruidenberg zullen er op korte termijn nog 4 SPAR Express winkels geopend worden, in Ypenburg, Amstelveen, Arnhem en Wateringen. Het worden winkels waar je ook kunt tanken in plaats van andersom.

Uitgangspunt voor de te bouwen winkels is de city store, waarvan SPAR inmiddels al 30 winkels heeft. Hierbij ligt de nadruk op de combinatie van direct consumeren met de dagelijkse boodschappen voor de komende 8 à 10 uur.  Klanten kunnen bij SPAR Express dagelijks terecht voor boodschappen voor een maaltijd van vandaag, iets voor bij de koffie of een ontbijt. Hierbij wordt uitgegaan van het consumeermoment van de klant, verdeeld over 4 momenten op de dag.

Bekijk ook