Snap Fitness opent vestiging in België

De Belgische gemeente Ingelmunster is binnenkort een Snap Fitness club rijker, dit is de 1e vestiging van deze fitnessketen in West-Vlaanderen. Het ondernemersechtpaar Kurt Vandevoorde en Katleen Deforche heeft onlangs de franchiselicentie afgenomen en wil hun club in november openen.

Kurt en Katleen zijn al vele jaren eigenaar van een bankkantoor in Roeselare, maar het bleef toch prikkelen om de fitnesspassie met anderen te delen in een eigen club. 

“Wij kennen de voor- en nadelen van een franchiseformule maar al te goed. Wij hebben verstand van het runnen van een bankkantoor, maar een fitnesscentrum is toch iets helemaal anders. Daarom zochten wij de aansluiting bij een gerenommeerde franchiseorganisatie. Wij zijn ervan overtuigd in Snap Fitness de juiste partner te hebben gevonden om een succesvolle club te kunnen opstarten”, aldus de nieuwe franchisenemers.

Kurt en Katleen houden hun Argenta kantoor aan, de reorganisatie zal toelaten dat vooral Kurt zich daarnaast gaat richten op het fitnesscentrum: “Het businessmodel van Snap Fitness sprak ons direct aan. De lage exploitatiekosten, met name door de lage personeelskosten, maken het mogelijk om snel break-even te zijn. Binnenkort gaan we dan ook op zoek naar enkele gemotiveerde sportieve medewerkers waarmee we samen van onze eerste Snap Fitness club een succes kunnen maken.”

Bekijk ook