Snap Fitness opent nieuwe vestiging

Tegenover station Reeshof in Tilburg komt de nieuwste Snap Fitness club in de Benelux. Een investeringsgroep heeft de franchiselicentie afgenomen. Danielle Jansen -Teuns wordt de clubmanager van de vestiging die in september haar deuren opent.

Danielle is bij diverse clubs in de Randstad en Noord-Brabant de afgelopen 15 jaar leidinggevende geweest. “Met de 24/7 fitnessformule van Snap Fitness zie ik veel mogelijkheden om de klanten optimaal te begeleiden. In een schitterend pand en met de beste apparatuur kunnen wij onze leden echt wat moois bieden. Ik kan niet wachten tot we open gaan”, vertelt Danielle.

“Snap Fitness Benelux is trots op de samenwerking met de investeringsgroep achter de nieuwe Tilburgse vestiging en verwacht dat de expansie de komende jaren snel zal gaan. Zo heeft deze investeringsgroep de intentie om totaal 4 clubs te openen”, vertelt een woordvoerder van de formule.

Over Snap Fitness

Snap Fitness heeft ruim 2.000 clubs open of in ontwikkeling in 18 landen. In de Benelux heeft Snap Fitness 4 clubs open (2 in Nederland en 2 in België) en de verwachting is dat in het laatste kwartaal van 2017 3 nieuwe franchiseclubs open gaan.

Bekijk ook