Snap Fitness opent 1e vestiging in België

Snap Fitness Herselt heeft op 21 april de deuren officieel geopend. Met Herselt is dit de eerste Snap Fitness vestiging in België. De voormalige BodyMove vestiging is in de afgelopen maanden aangepast aan het Snap Fitness concept. 

“De club is 24 uur per dag geopend, 365 dagen per jaar en gevuld met de nieuwste apparatuur en technieken. Persoonlijk contact, goede begeleiding en veilig sporten staan hoog in het vaandel. Leden van Snap Fitness kunnen naast de live lessen van de gediplomeerde instructeurs ook gebruik maken van virtuele lessen. Snap Fitness biedt haar leden flexibele abonnementen en upgrades die aangepast kunnen worden aan ieders wensen en via de Snap Fitness app wordt ieders trainingsschema en progressie bij gehouden. Daarnaast geeft de lidmaatschapspas toegang tot alle Snap Fitness vestigingen wereldwijd”, vertelt een woordvoerder van de formule.

Over Snap Fitness

Snap Fitness is een Amerikaanse fitness franchiseorganisatie en sinds vorig jaar actief in de Benelux. Wereldwijd heeft de organisatie ruim 2.000 fitnesscentra en 2 miljoen klanten. In Nederland heeft Snap Fitness 2 clubs; in Den Bosch en Breda. Met de overname van BodyMove heeft het nu ook voet aan de grond gekregen in België. De andere voormalige BodyMove vestiging in Meerhout wordt op dit moment omgeturnd tot een Snap Fitness club, deze vestiging zal op 19 mei officieel geopend worden.

Bekijk ook