Snap Fitness komt naar de Benelux

Snap Fitness, wereldwijd actief op het gebied van 24/7 fitness, komt naar de Benelux. Han Walet en Theo Vermeeren staan aan het hoofd van de start van dit nieuwe concept in Nederland, België en Luxemburg. Achter hen staat Gijs den Hartog van Capital Mills.

Het trio heeft meerdere jaren ervaring in het leiden en opzetten van Health Clubs. Walet bezit momenteel 2 Health Clubs, Vermeeren heeft ervaring in de wellness industrie en is eigenaar van meerdere Health Clubs in Europa. Den Hartog is medeverantwoordelijk voor de oprichting van Optisport en is partner van Capital Mills. De opening van de eerste club staat gepland voor het einde van 2015.

"Snap Fitness heeft zich reeds bewezen als succesvol merk wereldwijd en helpt mensen om hun dagelijkse doelen qua gezondheid en levensstijl te bereiken", zegt Walet. "Met dit concept willen we de levens van mensen gaan veranderen in onze resultaat-gedreven, kwalitatief hoogstaande Health Clubs."

Snap Fitness is opgericht in 2003 en heeft inmiddels meer dan 2.000 Fitness en Health clubs in 18 landen. In de afgelopen 9 maanden heeft Snap Fitness licenties afgegeven voor 6 landen.