SmartFunding breidt uit in Amsterdam

SmartFunding breidt in Amsterdam uit met de komst van een extra adviseur. Diana Korsse gaat samen met Dirk-Jan Weijers MKB-ondernemers in de regio Amsterdam en Gooise Meren helpen hun financiering zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij hun ambities.

Diana Korsse heeft zich sinds februari 2018 bij SmartFunding Amsterdam aangesloten. Samen met Dirk-Jan Weijers speelt ze in op de groeiende vraag naar financieringsmogelijkheden van het MKB door de verschillende mogelijkheden in kaart te brengen en financieringsplannen te stroomlijnen. In haar ogen laten ondernemers de (traditionele) banken snel links liggen. “Ten onrechte, bancaire leningen zijn tegenwoordig vaak een essentieel onderdeel in een gestapelde financiering. Ondernemers zijn vaak geneigd naar één mogelijkheid van financiering te kijken, maar juist een combinatie van verschillende soorten financieringen biedt mogelijkheden. Naast crowdfunding, kun je met een deel bancaire lening en een deel lease of een deel informeel, bijvoorbeeld een mooi bedrag financieren.”

De drijfveer van Dirk-Jan Weijers is startups en scale-ups helpen met het bepalen en verkrijgen van de ideale financieringsmix, zodat de ondernemers zich richten op de bedrijfsambities.

Smartfunding
Bekijk ook