Van Rituals-franchisenemer naar Yarden-franchisenemer

Op 1 november start Vincent van Leest als nieuwe uitvaartverzorger voor Yarden uitvaartorganisatie in de regio Tiel-Veenendaal, onder de naam Yarden & van Leest. “Ik wil er écht zijn voor mensen in een moeilijke periode", aldus Vincent van Leest.

Vincent van Leest is nieuw in de uitvaartbranche, maar heeft al ruime ervaring in het runnen van een onderneming. Van Leest komt uit de retail branche, hij runde geruime tijd een franchisevestiging van Rituals in Dordrecht en Gorinchem. Later werkte hij hier als franchisemanager.

De overstap naar uitvaartondernemer lijkt groot, maar zo voelt dat voor Van Leest niet. “Mensen waarderen oprechte aandacht, zo is mijn ervaring”, vertelt hij. “Ik merkte dat in de winkel ook al. Het grote verschil met het vak van uitvaartondernemer is wel dat er meer en diepere emoties bij komen kijken. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om op je eigen manier met de dood en het afscheid om te kunnen gaan. Ik ben er om mensen hierin te begeleiden.”

Regio Tiel-Veenendaal

Yarden & van Leest Uitvaartzorg Tiel-Veenendaal is actief in Tiel en Veenendaal maar het werkgebied omvat ook een groot deel van de Betuwe en Rijk van Nijmegen, de gemeenten Geldermalsen en West Maas en Waal. “Wij wensen Vincent veel succes en verheugen ons op 1 november aanstaande wanneer hij echt aan de slag gaat”, aldus Ben Buitelaar, manager franchise bij Yarden.

Bekijk ook