Ribsfactory viert 5 jarig jubileum

Ribsfactory bestaat 5 jaar. De afgelopen jaren is Ribsfactory gegroeid naar 9 vestigingen en naast maaltijden in de restaurants, kan de klant in bijna alle steden gebruik maken van de thuisbezorging via Ribsfactory Delivery. Het grill- en steakhouse is gespecialiseerd in spareribs, steaks en burgers. 

Martijn Siebelink (directeur) en Martijn Lensing (eigenaar) openen de komende jaren meer vestigingen. “Ribsfactory maakt al vijf jaar uitsluitend gebruik van pure en eerlijke ingrediënten. Daardoor merk je dat deze formule werkt. De komende jaren staan in het teken van groei in restaurants en Ribsfactory Delivery”, aldus Siebelink. 

Ambitie

Ribsfactory wil de komende jaren verder groeien naar zo’n 50 locaties in de Benelux. Om deze groei gecontroleerd te realiseren heeft Ribsfactory naast eigen beheer, zijn formule ook gefranchised. “Door samen te werken met echte Ribs-minded ondernemers worden de beste eigenschappen van het bedrijf met lokaal ondernemerschap gecombineerd. Ribsfactory is een full-franchiseformule. Dit betekent dat het assortiment, inrichting, uitstraling, marketing, reclame en publiciteit van alle vestigingen bepaald wordt door de franchisegever. Dit zorgt voor een samenhangende formule waardoor de gast zich vertrouwd voelt en graag terugkomt”, vertelt Martijn Siebelink.