Quetzal Chocoladebar opent vestiging in Delft

Quetzal Chocoladebar heeft € 60.000 opgehaald via crowdfunding. Deze financiering wordt gebruikt om een franchisevestiging van Quetzal te openen in Delft. De lening wordt gebruikt voor de inrichting van de nieuwe vestiging aan de Voorstraat. 

Valentijn Eisinga is de franchisenemer van Quetzal in Delft. Valentijn (41) heeft na zijn mbo-opleiding Bakkerij aan de Middelbare Vakschool in Wageningen gewerkt bij verschillende bakkerijen. Hij is onder andere teamleider bij Bakkersland en manager productie bij Bakker Klootwijk geweest. Valentijn vertelt: “Ik wil ervoor zorgen dat de gasten van verantwoorde chocoladeproducten kunnen genieten in een sfeervolle ambiance. De aankondiging op Facebook van Quetzal in Delft is al meer dan 2.000 keer gedeeld of geliked, er zijn bijna 600 (positieve) reacties en op onze eigen Facebookpagina heeft Quetzal Delft al 100 volgers, terwijl we nog niet eens open zijn.”

Over Quetzal Chocoladebar

De van oorsprong Belgische franchiseformule startte in 2001 met vestigingen in Antwerpen en Leuven. In 2014 wordt de formule ook buiten België ontwikkeld. Eerst in Duitsland (Chemnitz) en 2 jaar later openden ze een vestiging in Leipzig. De eerste vestiging in Nederland opende in september 2016 in Amersfoort. Delft is de 5e vestiging in Nederland. Eind 2017 telt Nederland 8 vestigingen en het doel is om te groeien naar 50 vestigingen in Nederland.

Bekijk ook