Papa John’s Pizza opent eerste vestiging in Nederland

Papa John’s, de op drie na grootste pizza bezorgketen van de wereld, opende afgelopen maandag zijn eerste Nederlandse vestiging op de Rijnstraat in Amsterdam. Het nieuwe restaurant is de eerste van ruim 100 restaurants die staan gepland voor Nederland. Dit jaar zullen er nog 2 open gaan.

De nieuwe onderneming is eigendom van en wordt gerund door 5 master franchisenemers uit het Verenigd Koninkrijk: Tony Kalsi, Prasoon Patel, Jitesh Patel, Jaspal Gill en Anil Patel: “We kijken ernaar uit alle Nederlanders kennis te laten maken met onze ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Ons met de hand gedraaide deeg, de vers verpakte tomaten en echte mozzarella zorgen voor een echt betere pizza. We verheugen ons erop om klanten uit te nodigen in ons Nederlandse restaurant en te laten proeven waarom betere ingrediënten zorgen voor betere pizza.”  

Nederland

Papa John’s gaat in Nederland ook thuisbezorgen. Speciaal voor de Nederlandse consument komt Papa John’s met deze 3 pizza’s: Fraiche Sensation, Chicken Shoarma en Special 4 Cheese (Goudse kaas, Belegen kaas, Old Amsterdam kaas en Mozzarella). 

Internationaal

“Het Papa John’s merk blijft groeien en we zijn blij om deze groei uit te breiden met een Nederlandse vestiging”, vertelt Tim O´Hern, Senior Vice President & Chief Development Officer van Papa John’s International, Inc. “We hebben nu bijna 4900 restaurants in 40 landen, waaronder meer dan 1500 internationale restaurants, en we zijn erg trots om Nederland als nieuwste land aan ons portfolio toe te voegen.”

De opening van de Nederlandse Papa John’s vestiging is onderdeel van de verdere uitbreiding in Europa. Papa John’s International heeft momenteel 320 restaurants in het Verenigd Koninkrijk, 4 in Spanje en 1 in Frankrijk en is op zoek naar potentiële franchisenemers in België, Duitsland, Polen en Tsjechië.