Papa John’s opent vestiging Hoofddorp

Op 5 juni was de officiële opening van de nieuwe Papa John’s vestiging aan de Kruisweg in Hoofddorp. Franchisenemer Nordin ElBohdidi ondertekende de samenwerking met Jitesh Patel, franchisegever van Papa John’s. Voor de pizzaformule is dit de 6e vestiging in Nederland.

Over Papa John’s

Papa John’s is een Amerikaanse formule die pizza’s naar wens thuis of op het werk bezorgt. De formule biedt gasten ook de mogelijkheid om de gerechten in de vestigingen af te halen. Naast de keuze uit pizza kunnen de gasten kiezen uit diverse side dishes, zoals een side salade of chicken wings. Sinds 2015 is het bedrijf de op twee na grootste pizza take-out en bezorg restaurant keten in de wereld.

Papa John's heeft meer dan 5.000 vestigingen over de hele wereld, waarvan 3.500 in de Verenigde Staten en meer dan 1.200 verspreid onder 45 andere landen en gebieden. Op 18 juli 2016 is de 1e vestiging in Nederland geopend. De pizzaketen heeft dit jaar als doel extra vestigingen te openen, om zo een aantal van 15 vestigingen te bereiken in 2017. 

Bekijk ook