Opening van Jumbo winkels in oktober en november

In oktober zijn 2 Jumbo winkels verbouwd en is 1 nieuwe Jumbo winkel geopend. Ook in november staan er openingen van Jumbo winkels op de agenda. Zo worden 5 winkels verbouwd en verhuizen 2 winkels naar een andere locatie.

Colette Cloosterman-van Eerd, directeur Formule en Innovatie van Jumbo Supermarkten, vertelt: "Door te innoveren kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Onze service gaat altijd net een stapje verder. Dit kunnen we alleen waarmaken met de hulp en inzet van onze medewerkers. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes echt waarmaken. We kijken samen met alle ondernemers en Jumbo-collega's van de betreffende winkels uit naar de openingen in november."

De winkels in Rijssen en Hulst zijn in oktober verbouwd. De winkel in Berkel en Rodenrijs is in oktober als nieuwe Jumbo winkel geopend. In november worden de winkels in Ridderkerk, Schijndel, Heerenveen, Hellevoetsluis en Steenbergen verbouwd en de Jumbo winkels in Nijkerk en Meppel gaan verhuizen naar een andere locatie.