Ontdek de franchisekansen bij Maaltijd Thuis op franchisebeurs Onderneem ‘t!

Franchisebeurs Onderneem't! 2022

Maaltijd Thuis is aanwezig op de grootste franchisebeurs van Nederland. De 18e editie van de franchisebeurs Onderneem ‘t! vindt plaats op 23 en 24 september 2022. Deze beurs is dé plek om je te laten informeren over het ondernemerschap bij Maaltijd Thuis en bij tientallen andere formules die ondernemers zoeken in heel Nederland. 

Wij van Maaltijd Thuis staan deze twee dagen voor je klaar om al je vragen over het ondernemerschap, de marketing, verdiensten en de kosten als franchisenemer bij onze formule te beantwoorden. Daarnaast kan je je als bezoeker laten informeren over franchise in het algemeen. Ook is er een doorlopend seminarprogramma. 

Kortom: franchisebeurs Onderneem ‘t! is de plek om je volledig te laten informeren over alles wat met franchise te maken heeft bij jouw favoriete formules.

Wij van Maaltijd Thuis hopen je op 23 of 24 september te mogen ontmoeten om al je vragen te beantwoorden. Beiden dagen staan wij van 10.00 uur tot 16.00 uur voor je klaar. De beurs wordt in Nijkerk bij Hart van Holland georganiseerd. De locatie is goed te bereiken vanwege de ligging direct aan de A28. Via de button hieronder kunt u uw gratis toegangskaarten aanvragen.