Nieuwe vestiging voor Kop & Schouders in Amsterdam

Op 1 november is Russell Melles gestart als franchisenemer bij Kop & Schouders in Amsterdam. Gadgets, giveaways, bedrijfstextiel en ook custommade artikelen zijn verkrijgbaar bij Kop & Schouders Amsterdam. 

Melles vertelt: “In Amsterdam sluit het gedachtegoed Koppie erbij, Schouders eronder van Kop & Schouders goed aan bij ondernemend Amsterdam. De stad bruist van de hardwerkende ondernemers en de grote merken die zich allemaal willen onderscheiden in de markt. De vraag naar een partner die dit op een efficiënte en kostenbesparende manier kan verzorgen, is groter dan ooit tevoren.” 

De nieuwe vestiging bevindt zich vlakbij de Johan Cruijff ArenA. “Het is een inspirerende locatie in de buurt van veel commerciële bedrijven in Duivendrecht. In mijn showroom met uitzicht op de ArenA verwacht ik uiteindelijk veel klanten te verwelkomen en te inspireren met een giveaway of gadget”, aldus Melles.

Over Kop & Schouders 

Kop & Schouders is opgericht in 1995 en sinds 2010 runt zij een franchiseorganisatie in de markt van promotionele artikelen. Met de opening van dit nieuwe kantoor in Amsterdam, telt Kop & Schouders inmiddels 11 kantoren verspreid door heel Nederland.

Bekijk ook