Nieuwe vestiging voor Bad in Beeld

Het tegelbedrijf Tegels.com in Oisterwijk sluit zich aan bij Bad in Beeld. “We zijn ontzettend blij dat we weer een nieuwe vestiging mogen verwelkomen. We merken dat badkamerspeciaalzaken behoefte hebben aan ons marketingbeleid. Het is fijn om te zien dat zowel de lokale als de landelijke marketing aansluit bij de wensen van de ondernemers”, aldus Bad in Beeld formulemanager Marjolein Gerritsma.

Zoals de naam Tegels.com al aangeeft, ligt de focus momenteel op tegels. Een van de redenen om aan te sluiten bij de sanitairformule is de jarenlange ervaring die Bad in Beeld heeft met showroominrichting. Tegels.com gaat namelijk uitbreiden met sanitair. Samen met Bad in Beeld gaat zij de komende tijd de showroom inrichten zodat klanten op hun gemak badkamerinspiratie op kunnen doen.

Over Bad in Beeld

Bad in Beeld is een soft franchiseformule met 40 vestigingen. De formule maakt deel uit van IGM en is gericht op het middensegment van de badkamerbranche. Bad in Beeld is een samenwerkingsverband voor zelfstandige ondernemers in de badkamerbranche. De franchiseformule biedt haar leden diverse marketingdiensten aan met behoud van eigen identiteit.

Bekijk ook