Nieuwe franchisenemer voor Mobile Service Centre

Mobile Service Centre heeft onlangs wederom een franchiseovereenkomst gesloten. Franchisenemer Rob van Genderen wordt door de franchiseformule opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar verwachting in mei 2018 de deuren openen van zijn franchisevestiging in Huissen (gemeente Lingewaard) om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken.

Rob van Genderen werd 62 jaar geleden geboren in Nederlands Nieuw Guinea, is gehuwd en vader van 2 volwassen dochters en 1 zoon. In 2002 is hij zijn bedrijf Freelance Systeembeheer gestart en hij heeft afgelopen 15 jaar een groot netwerk van (met name zakelijke) klanten opgebouwd door de migraties van computernetwerken. In de binnenstad van Huissen (Gld) heeft hij al een aantal jaren een computerwinkel genaamd Computerhulp waar hij computers repareert en hard- en software verkoopt. Al zoekende naar een aanvulling van zijn bedrijfsactiviteiten kwam hij in contact met Mobile Service Centre.

“De professionele marktbenadering, onze jarenlange ervaring in de franchise industrie en de ontzorging die wij onze franchisenemers bieden, waren onder andere argumenten voor Rob om zich bij ons aan te sluiten”, vertelt Gerard van den Heuvel.

Bekijk ook