Nieuwe franchisenemer voor Curves Waddinxveen

Curves, franchiseformule op het gebied van vrouwen fitness, heeft er een nieuwe franchisenemer bij. Alex van Kesteren heeft de Curves club in Waddinxveen overgenomen. 

Na een tip van een vriendin dat de club te koop stond, is Alex zich gaan verdiepen in Curves. “Ik geloof in het concept van Curves. Mensen zijn steeds meer bezig met gezond leven. Ik wil daarin graag een rol spelen. Het is bovendien een goede franchiseformule, waarbij je als ondernemer ook de kans krijgt om écht te ondernemen.” Alex wil met zijn club met name meer sturen op service en klantgerichtheid en hoopt het aantal leden de komende periode te verdubbelen. 

Na de overname van Curves Waddinxveen heeft Alex de club verhuisd. “We zaten op een behoorlijk vervallen bedrijfsterrein, aan de rand van Waddinxveen. Dames voelden zich daar niet altijd veilig en moesten ook nog eens een hele hoge, steile trap op. Een nieuwe locatie was gelukkig snel gevonden, in het centrum van Waddinxveen.” Vrijdag wordt de club op de nieuwe locatie officieel geopend door wethouder Brigitte Leferink tijdens de open dag. 

Bekijk ook