Nieuwe franchisenemer voor Anytime Fitness

Jolanda Konincks hoopt binnenkort een Anytime Fitness club in Utrecht te openen. Jolanda vertelt: "Tien jaar geleden ben ik samen met mijn man Arjan een Albert Heijn gestart in Utrecht. Arjan wist een pand te bemachtigen en zonder ervaring in die branche, besloot ik mijn baan op te zeggen en Arjan te helpen met het opzetten van onze eigen Albert Heijn. In 2008 namen wij een bestaande Albert Heijn-vestiging over in Koudekerk a/d Rijn. En daarna kochten wij een project in Utrecht waar we een derde vestiging wilden gaan openen. Twee jaar geleden ging ik twijfelen of ik verder wilde binnen de supermarktwereld. Ook al ging ik dagelijks met veel plezier naar mijn werk, besloot ik toch mijn ogen open te houden voor andere kansen en mogelijkheden.”

Tijdens een bezoek in Axel bij collega Albert Heijn ondernemer Daniel Luijtjes, liet hij ook de Anytime Fitness van zijn zus Mirjam Sariman Luijtjes zien. “Ik vond het een vooruitstrevende formule: dichtbij de klant, aantrekkelijk geprijsd en 24 uur per dag toegankelijk. Dit sprak mij wel aan. Wij waren in Nederland de eerste Albert Heijn die 365 dagen tot 24 uur open ging. De voordelen van ruime openingstijden was voor mij wel duidelijk”, aldus Jolanda.

Jolanda en Arjan hebben een pand in Utrecht en zijn bezig met een vergunning voor een sportschool in dit pand. “Hopelijk gaat dit ons op korte termijn lukken. Zo niet, dan gaan we gewoon op zoek naar een ander pand. Dat we een Anytime Fitness gaan openen is in ieder geval zeker!", vertelt Jolanda enthousiast.

Bekijk ook