Nieuwe franchiseneemster voor Curves Club in Velp

Curves, franchiseformule op het gebied van vrouwen fitness, heeft er een nieuwe franchiseneemster bij. Fabiola de Bie heeft de Curves Club in Velp overgenomen. 
Na in aanraking te zijn gekomen met een andere Curves franchisenemer dacht Fabiola de Bie meteen: ‘dit wil ik ook!’ Als echte sportliefhebber met ondernemersbloed kwam zij er al snel achter dat Curves een goede match is. “Ik weet dat ik een echte ondernemer ben, maar toch is het fijn dat ik kan meeliften op de succesvolle Curves formule. Zaken als de inkoop en marketing zijn centraal geregeld. Naast dat dit is een financieel voordeel is, hoef ik het ook niet allemaal meer te bedenken. Ik kan mij dus echt bezig houden met ondernemen”, vertelt Fabiola.

Na even gesloten te zijn, opent Curves Velp vandaag haar deuren weer met de nieuwe franchiseneemster: “Het risico van het ondernemerschap vind ik spannend en natuurlijk ben ik enigszins gespannen voor de openingsdag. Maar ik kijk er enorm naar uit om te starten. De spanning en hectiek zal de eerste weken nog wel even blijven hoor. Maar ik wil vanaf 12 juni knallen en de club tot een groot succes maken waar het enthousiasme van af springt bij leden en het team. Ik wil een volle club waar onze sportdames met veel plezier 3 keer per week 30 minuten komen sporten. Ik wil Curves Velp weer op de kaart zetten met een positief team. In de toekomst wil ik heel graag een 2e club en misschien ook wel een 3e club openen. Maar nu ligt alle focus op Velp en richt ik met mijn team eerst alle aandacht op de oude en nieuwe leden in Velp!”